Saturday, 23 July 2011

Bengkel Asas FotografiBengkel Asas Fotografi untuk BK1MC telah dianjurkan dengan jayanya pada 23 Julai 2011. Ia dihadiri oleh  21 peserta, yang berumur lebih 10 tahun.  Terima kasih kepada tenaga pengajar memandangkan beliau seorang yang sangat berpengalaman serta banyak mengendalikan bengkel seumpama ini iaitu Tn Haji  Mustaza bin Mohd Yusof, Ketua Unit Foto, Bernama.
Bengkel ini, yang pertama kali dianjurkan untuk anak warga Bernama, bertujuan untuk memberi pendedahan berkaitan asas fotografi dan bagaimana untuk meningkatkan kemahiran mengambil foto menggunakan kamera DSLR. Malahan hobi ini boleh dipupuk dari bangku sekolah lagi.

Pada sebelah petang pertandingan fotografi  dikendalikan oleh Sdra. Zid Omar,   Timbalan Ketua Unit Foto.  Bengkel ditutup dengan penyampaian hadiah pemenang dan sijil oleh Setiausaha Benita Pn. Rohana Mustaffa kepada semua peserta bengkel. Semogabengkel ini dapat meningkatkan kemahiran dalam bidang fotografi, menjana pendapatan ataupun setidak-tidaknya untuk kegunaan sendiri.Rakaman terima kasih  juga dihulurkan kepada Tuan Syed Khedher Ismail dan warga Pusat Kecemerlangan kerana memberi sokongan bagi penganjuran kedua-dua program ini. Semoga kerjasama ini terus terjalin pada masa akan datang.

Lagi gambar...
No comments:

Post a Comment